ANNOJMK

Zastřešujeme nestátní neziskové organizace v Jihomoravském kraji

Domů / Granty / 2. kolo dotací Iniciativ mládeže v JMK
Granty
Datum publikace: 24.8.2016

2. kolo dotací Iniciativ mládeže v JMK

Zapojte se do druhého kola projektu Iniciativy mládeže v Jihomoravském kraji!

Máte nápad, ale nemáte na něj peníze? Chcete zrealizovat svoji myšlenku, ale nevíte jak na to? Je vám nejméně 15 a nejvíce 26 let? Pak si nenechte ujít podzimní kolo iniciativ mládeže!

Iniciativy mládeže v Jihomoravském kraji 2016 je projekt určený na realizaci neziskových projektů mládeže Jihomoravského kraje. Po úspěšném ukončení prvního kola projektu , který i letos za finanční podpory MŠMT, Jihomoravského kraje a města Brna pořádá Jihomoravská rada dětí a mládeže, vyhlašujeme 2. kolo !Pro začátek stačí přihlásit svůj nápad do formuláře na webových stránkách projektu – http://jihomoravsky.mladezkraji.cz/mladez-kraji/muj-projekt/, a to do 11. září 2016!!

Může to být nápad či myšlenka projektu ze všech oblastí lidského života. Záleží jen na vás! Samotný projekt vám pomůžou sepsat a vytvořit zkušení lektoři na školení, kde zároveň získáte i rady jak co nejlépe obhájit svůj projekt a tím získat požadovanou finanční částku na jeho realizaci, a to až do výše 40 000,- Kč!

Všechny podrobnosti o samotném projektu i jeho realizaci se dozvíte na http://jihomoravsky.mladezkraji.cz/ nebo na FB profilu.