ANNOJMK

Zastřešujeme nestátní neziskové organizace v Jihomoravském kraji

Domů / Zprávy 2022 / Daruj kelímek!
Zprávy 2022
Datum publikace: 8.11.2022

Daruj kelímek!

ANNO JMK se letos v adventu zapojila do akce „Daruj kelímek!“
P
ro návštěvníky vánočních trhů, které se konají od 25. listopadu do 23. prosince 2022, připravila Městská část Brno-střed novou a zajímavou možnost, jak mohou charitativní organizace podpořit. 
Princip sbírky je jednoduchý. Když si na vánočních trzích koupíte nápoj, zaplatíte obvyklou zálohu za kelímek. Když pak budete chtít kelímek vrátit, můžete přijít na speciální sběrné stánky a částku za zálohu věnovat některé z charitativních organizací.
Na facebookové stránce Daruj Kelímek v albu Hlasování veřejnosti 2022 odstartovalo hlasování pro zapojené charitativní projekty. Do 13. 11. 2022 veřejnost rozhodne, na kterých 18 dobročinných záměrů budou lidé v rámci vánočních trhů přispívat.

POMOZTE NÁM, AŤ MŮŽEME POMÁHAT!

Dejte lajk naší fotce v albu Hlasování veřejnosti 2022 na stránce Daruj Kelímek. Fotku rozklikněte a dejte ji lajk v původním příspěvku. Právě díky Vám se můžeme probojovat mezi 18 dobročinných organizací, na které budou přispívat lidé v průběhu vánočních trhů v centru Brna.

Ve stáncích Daruj Kelímek chceme v období adventu a Vánoc vybírat na náš dobročinný záměr, o kterém také píšeme v popisu fotografie. Proto prosím čtěte, lajkujte a sdílejte. Každý hlas se počítá a hlasování končí již 13. 11. 2022!