ANNOJMK

Zastřešujeme nestátní neziskové organizace v Jihomoravském kraji

Domů / Mgr. Martina Nejezchlebová
Datum publikace: 12.9.2016

Mgr. Martina Nejezchlebová


Martinu Nejezchlebovou její okolí obdivuje ve všem, co dělá a proč to dělá. Není odhodlanějšího člověka, než je ona. Ve vedení Ulity Blansko, z. s. působí sedm let, třináct let je její aktivní členkou.
Snaží se, jak nejvíc může, bez ní by Ulita Blansko nefungovala. Vymýšlí v Ulitě veškerý program, připravuje spoustu akcí, zajišťuje propagaci, píše dotace, komunikuje s úřady a řeší problémy, jak s lidmi v Ulitě, tak s hosty, nebo „vyššími mocemi“. Ulita je pro ni jedna z jejích hlavních priorit a přeje si, aby i ostatní lidé v Ulitě našli to, co v ní před bezmála 13 lety našla ona. Dělá to proto, že ji to baví, a že v tom vidí smysl. Naplňuje ji to, je to krásný pocit, když uděláte jiným radost a oni pak odcházejí spokojení.
Nominace na tento titul je poděkováním za její obětavou práci, za to, že své spolupracovníky podporuje ve všech projektech, že lidi kolem sebe motivuje, za vše, co pro ně dělá. Je šikovná vedoucí, která inspiruje všechny kolem sebe a ukazuje jim, co můžou dělat pro ostatní a jak využít svůj volný čas.
Dále působí i jako pedagogická pracovnice ve středisku Lipka – zařízení pro environmentální vzdělávání na pracovišti Rychta, Krásensko. Je činná i v TK Tuláci Blansko – dětském oddílu se zájmem o turistiku a pobyt v přírodě a ve spolku Okras (spolek pro ochranu přírody Moravského krasu a okolí).

Oblastí jejího zájmu je hlavně zájmová, volnočasová a kulturní činnost pro aktivní děti, mládež i dospělé.

Martina Nejezchlebová, přezdívkou Malví, je velmi aktivní člověk, co nemá rád nudu. Se svým přítelem se starají o pejska Arnyho a momentálně si rekonstruují rodinný domek. K odreagování jí slouží kytara, a mimo jiné zpívá ve sboru Capella polyphonica Salesiana. Miluje přírodu a čas trávený v ní si užívá, jezdí na vandry a s ostatními realizuje tábory. Je členkou České botanické společnosti, má ráda výtvarnou a rukodělnou činnost, příležitostně vede tvořivé dílny.

Martina Nejezchlebová toho už hodně dokázala a je pro své okolí vzorem.

Nominovala:
Michaela Staňková, Ulita Blansko, z. s.