ANNOJMK

Zastřešujeme nestátní neziskové organizace v Jihomoravském kraji

Domů / Klíč k pomoci II / Projekt „Klíč k pomoci II“
Klíč k pomoci II
Datum publikace: 28.11.2023

Projekt „Klíč k pomoci II“

V Jihomoravském kraji běží od 1. května 2023 do 30. dubna 2025 dvouletý projekt, realizovaný Asociací nestátních neziskových organizací Jihomoravského kraje, z. s. ve spolupráci s Úřadem práce České republiky – Krajské pobočky v Brně s názvem „Klíč k pomoci II“. Navázal na předchozí velmi úspěšný Klíč k pomoci, který se uskutečnil v letech 2020-2022. 

Projekt je určen osobám pečujícím o jiné závislé osoby v celém Jihomoravském kraji. Maminkám, pečujícím o své děti, staré rodiče či nemocné partnery. 

Pro zájemce nabízíme zdarma: akreditované kvalifikace či rekvalifikace dle vlastního výběru, semináře IT, pomoc psychologa, motivační kurzy či možnost zapojení do pracovního procesu, kde po dobu 6 měsíců hradíme zaměstnavateli náklady na mzdu pro zaměstnance. Po čtyřech měsících od zahájení už víme, že i o tuto další formu pomoci bude velký zájem. Po letních měsících se rozjedou kurzy, ve kterých mohou účastníci na základě svých zkušeností a potřeb získat lepší startovací pozice při získávání nového pracovního místa pro případ, že by jim to péče o rodinného příslušníka umožnila. Nepotřebujete i vy to, co nabízí tento projekt, financovaný z Evropského sociálního fondu? Další zájemce uvítáme.

Kontaktní osobou je:

PhDr. Milada Pelajová, tel.: + 420 733 724 029, email:  milada.pelajova@seznam.cz

Další podrobnosti o projektu naleznete: ZDE

a na Facebooku: 

Tento projekt CZ.03.01.01/00/22_019/0000563 je financován z ESF fondů.