ANNOJMK

Zastřešujeme nestátní neziskové organizace v Jihomoravském kraji

Domů / Akce členů / Den otevřených dveří se slavnostním přípitkem v lesní mateřské škole U Sysla
Akce členů
Pozvánka
Datum publikace: 21.8.2024

Den otevřených dveří se slavnostním přípitkem v lesní mateřské škole U Sysla

Srdečně Vás zveme na Den otevřených dveří, který se ve školce U Sysla bude konat:

⏰18. září 2024. Od 8 hodin ráno budete mít možnost si s dětmi vyzkoušet, jak vypadá den v lesní školce, nebo se k nám přijít jen tak podívat. 🙂

🥂V 17:15 hod. si společně připijeme a popřejeme školce, aby v ní děti byly šťastné a rády se do ní vracely! Mezi hosty se můžete těšit na zástupce zřizovatele Frank Bold, Pavla France a Stanislava Kutáčka, a také na starostu a místostarostku MČ Medlánky, Michala Marka a Kateřinu Žůrkovou.

Rádi bychom upřímně poděkovali městské části Medlánky za podporu zdravého vzdělávání předškolních dětí v souladu s přírodou, jsme za to moc vděční.

Plný provoz U Sysla otevíráme už 2. září 2024 v zahrádkářské kolonii na parcele č. 935 a 936, hned vedle naší sestřičky, Lesního klubu Medlánka, který úspěšně funguje již osmým rokem.

Zápis je možný zde: 👇

https://forms.gle/pwFt78kDLZkt7oN98

☝️

Chceme se dál starat nejen o Vaše děti, ale také pomáhat rodičům sladit rodinný a pracovní život nabídkou částečných úvazků, a pečovat o medláneckou přírodu. Uvědomujeme si, že jsme v srdci lokality, kde žije početná syslí rodina, bez níž by už nebylo letiště, a bez letiště by nebylo syslů. Tuto vzácnou symbiózu jsme promítli i do loga školky.

Přijímání dětí je otevřené! Pokud Vás cokoli zajímá, moc rádi Vám zodpovíme všechny dotazy, nebo Vás školkou provedeme.

———

☎️Kontakt:

Veronika Koválovská

usysla@frankbold.org

(+420) 734 202 658

———

Za poslední rok je za námi velký kus práce. Nejen, že jsme přebudovali komplet celou zahradu a vytvořili opravdu poctivé zázemí, které velikostí i „luxusem“ předčí Sýkorku a Medlánku, zvládli jsme také splnit veškeré podmínky a stanovy úřadů a dovedli jsme školku U Sysla do rejstříku školských zařízení.

✅Od 1.9.2024 tedy můžeme o Syslovi mluvit jako o rejstříkové školce (administrativně zařazené pod Lesní mateřskou školkou Sýkorka). Velmi nás tento úspěch těší a radujeme se, že z této administrativní změny i pro Vás, rodiče, bude plynout mnoho výhod.

👉Podrobněji na www.skolkausysla.cz. 👈

Těšíme se na setkání s Vámi!

Váš tým U Sysla 🙂